Η Εταιρεία

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδας μας!

Εδώ θα δείτε τη νέα, πρωτοποριακή πρόταση για το πλύσιμο κάθε οχήματος – και όχι μόνο – την πρόταση του self-service car wash, Let’s Wash!

Μέσα από τις σελίδες μας θα μάθετε πόσο εύκολα λειτουργεί το μοναδικό σύστημα Let’s Wash, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά του, θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video, καθώς και ενημερωτικά στοιχεία για τον τρόπο που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζετε για το πλύσιμο των οχημάτων. Κάθε μέρα, ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες, όλο το 24ωρο, έχετε πλέον στη διάθεσή σας ένα self service πλυντήριο οχημάτων, όπου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μπορείτε να πλύνετε το όχημά σας, το σκάφος σας, ακόμα και τα χαλιά σας! Μέσα από τη φιλοσοφία του Let’s Wash, σας δίνουμε λύσεις αξιόπιστες, οικονομικές και λειτουργικές, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε, ότι δεν είμαστε μια πολυεθνική, απρόσωπη και χαοτική εταιρεία. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ψάχναμε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγαπάμε το όχημά μας και επιθυμούμε να το έχουμε πάντα καθαρό και περιποιημένο. Που δεν μας άρεσε η αναμονή και η ταλαιπωρία, που δεν ρισκάρουμε, θέλουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο, από το τέλειο αποτέλεσμα!

Δοκιμάστε το, δείτε τα αποτελέσματά του και μην διστάσετε να μας στείλετε κάθε σχόλιο ή παρατήρηση που θα σκεφτείτε!